vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gimnasta Amalia Lică a obținut patru medalii de aur în weekend

Gimnastica ritmică românească are viitor de aur. În vârstă de 13 ani, Amalia Lică se anunță drept viitoarea mare campioană a acestui sport. Ea a cucerit nu mai puțin de patru medalii de aur în weekend, într-un concurs internațional disputat la Atena.

Campioană europeană de junioare la măciuci anul trecut, puștoaica minune a ritmicii românești este principala candidată la aurul Campionatului Mondial de junioare care va fi organizat la vară, în perioada 7-9 iulie, la Cluj-Napoca.

Am câteva emoții pentru Campionatul Mondial, dar încerc să le folosesc astfel încât să mă ajute. Vor mai urma câteva concursuri de pregătire pentru Mondiale, astfel că sperăm să fie bine”, a spus Amalia Lică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adriana Mitroi, antrenoarea Amaliei Lică, are mare încredere în eleva ei, dar nici emoțiile nu lipsesc:„Avem emoții pentru Mondiale, normal, mai ales că vor fi la noi acasă și că venim după rezultatul bun de anul trecut de la Campionatul European și nu am vrea să dăm greș. Trebuie să urcăm din ce în ce mai mult și avem așteptări”, a transmis Adriana Mitroi.

sursa: SPORTS NET

Politica