Gimnasta Amalia Lică a obținut patru medalii de aur în weekend

Gimnastica ritmică românească are viitor de aur. În vârstă de 13 ani, Amalia Lică se anunță drept viitoarea mare campioană a acestui sport. Ea a cucerit nu mai puțin de patru medalii de aur în weekend, într-un concurs internațional disputat la Atena.

Campioană europeană de junioare la măciuci anul trecut, puștoaica minune a ritmicii românești este principala candidată la aurul Campionatului Mondial de junioare care va fi organizat la vară, în perioada 7-9 iulie, la Cluj-Napoca.

Am câteva emoții pentru Campionatul Mondial, dar încerc să le folosesc astfel încât să mă ajute. Vor mai urma câteva concursuri de pregătire pentru Mondiale, astfel că sperăm să fie bine”, a spus Amalia Lică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adriana Mitroi, antrenoarea Amaliei Lică, are mare încredere în eleva ei, dar nici emoțiile nu lipsesc:„Avem emoții pentru Mondiale, normal, mai ales că vor fi la noi acasă și că venim după rezultatul bun de anul trecut de la Campionatul European și nu am vrea să dăm greș. Trebuie să urcăm din ce în ce mai mult și avem așteptări”, a transmis Adriana Mitroi.

sursa: SPORTS NET

Populare

Recomandări

Edi Iordănescu recunoaște că România nu e la cel mai înalt nivel: „A fost și puțin trac”

Edi Iordănescu recunoaște faptul că meciul cu Andorra nu...

Video/Cu berea la bord. Un bărbat a fost reținut

Un bărbat din județul Dolj a fost reținut de...

Accident feroviar Galați. Acul vitezometrului, blocat la 75 km/h

Acul vitezometrului locomotivei care a lovit un vagon la...

Accident cu doi răniți, în Severin

Accident, în această dimineață, în Drobeta Turnu Severin. Doi...