luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prefectul Isuf a primit patalama de prefect de la dr. Bode

Prefectul de Mehedinți, Alin Isuf, a devenit abia acum prefect cu acte în regulă, după ce a absolvit cursuri specializate la Institutul Național de Administrație. Isuf și alți colegi prefecți și subprefecți din țară au primit în aceste zile certificatul de absolvire de la profesorii INA.

Totodată, ministrul de Interne Lucian Bode, le-a înmânat cursanților câte o diplomă și o insignă de prefect, la București, într-un cadru festiv, a anunțat Prefectura Mehedinți.

Concret, Institutul Național de Administrație a organizat, la sediul Guvernului României, în prezența președintelui Alexandru- Mihai Ghigiu și a altor unor înalți responsabili implicați în acest domeniu, ceremonialul de înmânare a certificatului de absolvire a „Programului de formare specializată pentru numirea într-o funcție de demnitate publică de prefect și subprefect”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în acest cadru, a fost prezentată o bogată ofertă de formare profesională pentru anul 2023 a Institutului Național de Administrație.

”În etapa a doua a evenimentului, prefecții și subprefecții absolvenți au fost invitați la sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde ministrul afacerilor interne, Lucian Nicolae Bode  împreună cu secretarul de stat Aneta Matei au felicitat absolvenții și într-un cadru festiv le-au conferit diploma de onoare și insigna de prefect/subprefect”, a anunțat prefectura Mehedinți.

Foto: Institutia Prefectului Judetul Mehedinti

Politica