vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean dispărut la Olănești, găsit de polițiștii vâlceni

Un bătrân de 78 de ani din Craiova a fost găsit de polișiștii vâlceni, după ce acesta dispăruse cu o zi în urmă dintr-un centru medical din Olănești. Bătrânul anunțase că va pleca spre Craiova. Oamenii legii l-au descoperit pe bărbat în localitatea Muereasca, într-o zonă impădurită.

„În data de 7 martie a.c., polițiștii din cadul Poliției orașului Băile Olănești au reușit identificarea unui bărbat de 78 de ani, din municipiul Craiova, care plecase dintr-un centru medical din localitate.

La data de 6 martie a.c, politiști din cadrul Poliției orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la un centru medical din localitatea Olănești, județul Vâlcea, în cursul aceleași zile, în jurul orei 12.00, sub pretextul de a merge la domiciului său din Craiova, fără a mai reveni la sanatoriu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor și căutărilor efectuate, în data de 7 martie a.c., polițiști împreună cu jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Olănești au reușit identificarea bărbatului, în comuna Muereasca, într-o zonă împădurită, la o distanță de aproximativ 10 km față de unitatea de cazare”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica