vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor de 14 ani, prins la volan. Părinții săi erau beți pe bancheta din spate

Un băiat de 14 ani a fost găsit la volanul unui Land Rover. Acesta nu a oprit la semnalul ofițerilor de poliție, scrie Mirror.co.uk. Adolescentul a fost arestat alături de părinții săi în County Tyrone, Irlanda de Nord, weekendul trecut. Polițiștii au susținut că în vehicul se aflau și părinții în acel moment și că erau „beți”.

Un bărbat de 59 de ani și o femeie de 49 de ani au fost acuzați de mai multe infracțiuni și s-au prezentat luni la Tribunalul din Enniskillen în legătură cu incidentul de duminică, 29 ianuarie, transmite BelfastLive.

Băiatul de 14 ani a fost arestat, dar ulterior eliberat pe cauțiune. Ofițerul a încercat să oprească autoturismul Land Rover Discovery, care a ignorat semnalele, apoi a încercat să fugă, înainte de a urca o bordură și de a se opri, a declarat poliția din Mid Ulster, într-o postare pe pagina lor de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Săptămâna trecută a fost una aglomerată pentru ofițerii din Mid Ulster. În timp ce se îndrepta spre un alt incident, un echipaj Dungannon a dat peste acest Land Rover Discovery”, se spune în postare.

„După ce au pus la îndoială modul în care era condusă mașina, au încercat să o tragă pe dreapta. La activarea luminilor de atenționare, șoferul nu a oprit și a încercat să plece. Vehiculul a intrat pe Newell Road înainte de a urca o bordură și de a se opri. Polițiștii au descoperit că la volan era un tânăr de 14 ani”, a transmis poliția.

„Pentru a înrăutăți lucrurile, copilul era însoțit de doi pasageri – părinții săi beți”, au mai spus autoritățile.

Politica