joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Un tânăr a intrat cu mașina într-un gard

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Costești, județul Vâlcea în timp ce conducea o mașină din direcția Târgu-Jiu-Rovinari, a intrat într-un gard.

„La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier cu victime pe DN 66, localitatea Vîrț, județul Gorj.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Costești, județul Vâlcea în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu-Jiu-Rovinari, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeți din beton, ulterior ricoșând în gardul unui imobil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a altor trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 44 de ani, din județul Gorj și județul Vâlcea, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub infuența băuturilor alcoolice.

Politica