vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânărul din Bumbești Jiu dat dispărut, găsit mort

Șeful Salvamont Gorj: „Nu am mai putut face nimic”

Tânărul din Bumbești Jiu care a fost dat dispărut miercuri, 4 ianuarie, a fost găsit spânzurat, joi, 5 ianuarie, în zona carierei Meri din Defileul Jiului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, suferea de depresie de mai mult timp.

„La data de 4 ianuarie a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că Benga Nicolae Adrian, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Bumbești-Jiu, localitatea Pleșa la data de 2 ianuarie a.c., iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțimea aproximativă 1,80 metri, greutate circa 75 kilograme, păr negru scurt, ochi căprui, poartă ochelari. În momentul plecării de la domiciliu bărbatul purta o geacă de culoare galben, iar in picioare ghete de aceeași culoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a transmis IPJ Gorj.

Șeful Salvamont Gorj: „Nu am mai putut face nimic”

Din păcate, nu am mai putut face nimic deoarece a fost găsit spânzurat și nu avea semne vitale“, a spus Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj.

„La data de 5 ianuarie a.c., ora 10:00, echipe mixte de căutare, constituite din polițiști, jandarmi, pompieri, voluntari și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, l-au găsit pe bărbatul de 30 de ani, spânzurat. Acesta a fost identificat în localitatea Pleșa din orașul Bumbești-Jiu, la o distanță de aproximativ un kilometru de locuință, într-o zonă împădurită.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Politica