luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesajul directorului ADR SV Oltenia: „Am reușit să creionăm premisele unui viitor mai bun pentru locuitorii regiunii Oltenia și ne vom asigura că proiectele vor fi duse la bun sfârșit”

2022 a fost anul provocărilor și al reușitelor, un an în care am dat formă unor proiecte importante pentru regiune. Descentralizarea fondurilor europene este completă, decizia a fost mutată de la nivel central în teritoriu, iar Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 a fost creat în perfectă concordanță cu nevoile regionale.

Acum, de sărbători, dorim să le mulțumim pentru că ne-au fost alături tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri, autorități publice locale și județene, instituții publice, reprezentanți ai mediului de afaceri. Împreună, am reușit să creionăm premisele unui viitor mai bun pentru locuitorii regiunii Oltenia și, tot împreună, ne vom asigura că proiectele vor fi duse la bun sfârșit.

Dorim, în același timp, să îi asigurăm pe beneficiarii POR 2014-2020, pe viitorii beneficiari ai Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, dar și pe toți cei interesați de alte programe europene și de accesarea fondurilor nerambursabile, că vor găsi în noi un partener de nădejde și că activitatea noastră se va concentra în continuare pe susținerea și informarea lor corectă, punctuală și constantă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă dorim tuturor sărbători de poveste, cu bucurii și sănătate, zile mai bune, speranță și încredere! La mulți ani!

Alexandru Stănescu, director general al ADR Sud-Vest Oltenia

Politica