marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

6 copii loviți de mașină, pe trecerea de pietoni

Șase tineri au fost spulberați, miercuri noaptea, pe o trecere de pietoni din Petroșani de un șofer băut, care apoi a fugit de la locul accidentului.

În jurul orei 22.00 cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, s-au angajat în traversarea străzii și au fost izbiți în plin de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani care a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost găsit la scurt timp pe raza localității Aninoasa iar polițiștii au constata că nu avea permis de conducere și era și băut. Avea o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie cronicavj.ro

„În jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată  cu privire la faptul că,  pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa,  care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției,  pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

3 tineri dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

La locul accidentului au intervenit 6 echipaje de la ambulanta și SMURD care au acordat răniților îngrijiri medicale. 4 tineri au fost transportați la spitalul din Petroșani imediat, pentru un copil de 11 ani paramedicii au început manevrele de resuscitare la fata locului, iar un alt tânăr a fost transportat de familie la spital.

Politica