vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Șofer prins drogat cu cocaină

Poliția Rutieră Mehedinți a depistat, în Strehaia, un conducător auto  care conducea  mașina sub influența drogurilor, mai precis a cocainei.

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au depistat în trafic un bărbat de 25 ani, din Comuna Fălcoiu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe Strada Calea Severinului, în orașul Strehaia, după ce a consumat substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În ultimele ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

,,Au fost sancţionaţi 8 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 15 şoferi care nu au purtat centura de siguranţă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 23.500 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 6 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare” a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica