sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băiat de 12 ani bătut crunt de colegi: „Vrei sa te înjunghii?”

Un nou caz de agresiune a avut loc în rândul elevilor. Un copil de 12 ani a fost bătut cu bestialitate şi ameninţat cu un cuțit de colegii săi, fără ca nimeni să intervină.

Totul s-a întâmplat în curtea căminului cultural din localitatea Niculești, județul Dâmbovița.

Încurajaţi de pe margine, de alţi colegi care se uitau, cei patru bătăuși au continuat să îl lovească şi să îl ameninţe pe copil. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar și după ce băiatul cade la pământ, copiii continuă să îl lovească fără întrerupere cu pumnii și picioarele.

Unul dintre agresori scoate chiar un cuţit şi îl ameninţă: „Vrei sa te înjunghii? Bă, mă mai înjuri?”

După apariţia imaginilor în spaţiul public, poliţiştii din cadrul IPJ Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu şi au declanțat o anchetă, scrie stirilekanald.ro

Oamenii legii au descoperit că o incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18, însă nicio plângere penală nu a fost depusă până la acest moment.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Sectiei nr. 3 Poliție Rurală Butimanu s-a constatat faptul că, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în vecinătatea Căminului Cultural din localitatea Niculeşti, un minor, în vârstă de 12 ani, ar fi fost agresat fizic de alți minori, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, din localitatea Niculeşti.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Potrivit datelor centralizate de Poliţia Română, numai în luna septembrie a acestui an, au fost înregistrate 373 de infracţiuni care au avut loc în incinta şcolilor sau în locurile de lângă şi care au implicat elevi sau cadre didactice. În total, 290 de elevi au fost victimele acestor infracţiuni şi alţi 285 de elevi au fost autorii infracţiunilor.

Politica