sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Taximetrist pirat, amendat cu 4000 de lei

Un bărbat de 63 de ani din județul Vâlcea a fost lăsat fără drept de a conduce atutorismul pentru 6 luni zile, după ce a fost depistat transportând persoane în regim de taxi, fără autorizație. Taximetristul pirat a fost amendat cu suma de 4000 de lei.

Cei care l-au depistat pe taximetristul pirat au fost polițiștii Postului de Poliție Comunal Sutești. Totul s-a petrecut pe DN 67 B, în localitatea Sutești, județul Vâlcea, bărbatul în vârstă de 63 ani conducân un autoturism în care transporta două persoane în regim taxi, fără a deține autorizație taxi valabilă.

“În acest sens, față de acesta s-a luat măsura sancționări contravenționale pentru încălcarea prevederilor art.7 alin.2 din Legea nr.38/2003, cu amendă în cuantum de 4.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autoturismului în cauză pentru o perioadă de 6 luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare al autovehiculului și plăcuțele de înmatriculare”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica