luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără de 21 de ani, găsită decedată pe câmp

UPDATE: Potrivit unor surse, tânăra a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei după o criză de gelozie.

Bărbatul a decedat noaptea trecută, după ce a intrat cu mașina într-un copac.

„La data de 23 octombrie a.c.,orele 21:40, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că între localitățile Bujoru și Bragadiru a avut loc un eveniment rutier grav.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 28 ani, din localitatea Bragadiru, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 506 din direcția de deplasare Bujoru- Bragadiru , din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac”, a transmis IPJ Teleorman.

O tânără în vârstă de 21 ani a fost descoperită moartă, cu semne de violență, pe un câmp.

Polițiștii au fost sesizați, luni, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman”, transmite IPJ.

În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetarea este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, scrie romania24.ro

Politica