vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorj. Jandarm rănit după o urmărire în trafic

O autospecială de poliție din județul Gorj a fost avariată. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a izbit de un un autoturism al cărui șofer era urmărit de oamenii legii, pentru că acesta a refuzat să oprească. În urma incidentului, un jandarm a fost rănit și a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Evenimentul rutier a avut loc în seara zilei de marți, 13 septembrie, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Echipajul de poliție din orașul Bumbești Jiu a solicitat sprijinul colegilor din Târgu Jiu, care au organizat un „filtru“, pentru a-l opri pe șoferul fugar. Totuși, acesta nu a oprit și a intrat în autospeciala de poliție care îi bloca trecerea.

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, aflat în urmărirea unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, nu avea luminile aprinse și nu a oprit la semnalul polițiștilor, a solicitat sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu. O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala. În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție. Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: sabotorii.ro

Politica