marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu i-a răspuns lui Becali: „Bauza nu se va mișca până în vară”

Interesul patronului FCSB pentru playmaker-ul FCU Craiova a fost curmat din fașă de conducătorul echipei din Bănie.

Glorios, după ce l-a adus pe Compagno de la Mititelu, Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru un alt jucător din curtea oltenilor. „Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema”, a declarat Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”.
Adrian Mititelu spune că nu doar Gigi Becali ci și Mihai Rotaru îl vrea pe Bauza, dar mijlocașul nu este de vânzare pentru cluburile din Liga 1: „Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a spus Adrian Mititelu pentru Prosport.
În august, patronul FCU Craiova îi fixase prețul jucătorului: „Să îmi dea 5 milioane și îl dau pe Bauza. Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri ca Șucu, Becali, Rotaru”.
Bauza a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru el. „În fotbal nimeni nu știe ce se poate întâmpla în viitor, așa că încerc să mă axez doar pe prezent. Dacă voi avea performanțe bune și echipa are rezultate, atunci totul este ok. În mintea mea este doar FCU!”, a declarat Bauza în cadrul unui interviu acordat Fanatik.ro.
Conform GSP, Bauza are o clauză de reziliere la FCU Craiova în valoare de 1,25 milioane de euro. Dacă această sumă ar fi plătită, Mititelu ar trebui să returneze 250.000€ la Csikszereda. Decarul oltenilor a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 5 goluri și 7 pase decisive în 29 de meciuri oficiale.

Politica