duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal cu cuțite pe un drum din Turburea. Patru tineri au ajuns la spital

Un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Turburea, a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, după ce a fost implicat într-un scandal în urma căruia mai multe persoane au ajuns la spital.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe un drum sătesc din localitatea Turburea a avut loc un conflict între 4 persoane. La fața locului au fost identificați 4 tineri, care, în urma conflictului, s-au lovit reciproc, toți fiind transportați la o unitate medicală, pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, în zona în care a avut loc conflictul, polițiștii au descoperit un obiect tăietor-înțepător (cuțit), iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta aparținea unui minor de 15 ani, din comuna Turburea”, informează IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica