joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primar din Gorj, șofer pentru elevii navetiști

Primarul comunei Cătunele din județul Gorj este și șofer pe microbuzul de transport al elevilor. Edilul Florinel Țuilă conduce chiar de la începutul mandatului microbuzul școlar și consideră că nu face ceva extraordinar, deoarece efectuează o cursă intermediară, o dată sau de două ori pe zi.

Noi avem contract cu firmă care asigură transportul elevilor cu un autobuz. La primărie avem și un microbuz școlar pe care l-am primit. Cu microbuzul fac curse intermediare și nu avea rost să mai angajez un șofer pentru asta. Sunt niște amănunte care nu au relevanță. Nu merită să angajez un șofer pentru o cursă intermediară pe zi. Avem autobuzul pentru transportul elevilor și microbuzul pentru transportul elevilor mici. Nu are rost să angajez șofer și efectuez eu aceste curse“, declară primarul Țuilă, conform adevarul.ro.

Primarul spune că de cinci mandate, adică de când este primar, conduce microbuzul de transport al elevilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De când sunt eu în primărie, decât eu (doar eu – n.n.) m-am urcat la volanul acestui microbuz. Și tot de atunci asigur transportul copiilor cu un autobuz închiriat. Avem o problemă acum, pentru că au fost mutați clasele cu copii mici într-o altă locație și îi transport eu cu microbuzul. Clădirea în care învățau se află într-un proces de reabilitare totală“, explică primarul, potrivit sursei citate.

Foto: Facebook/Alina Puncioiu

Politica