duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, prezentat oficial. „Nu mă veţi auzi că vin să spun că voi câştiga campionatul”

Mirel Rădoi a fost prezentat ca noul antrenor al CSU Craiova, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a semnat un contract valabil până în vara lui 2024. Fostul selecționer îl înlocuiește pe banca tehnică a echipei patronate de Mihai Rotaru pe Laszlo Balint.

„Mirel este un fost jucător cu multe reușite în fotbalul românesc. Îl știm, a fost antrenor la echipa națională de tineret, la echipa națională (n.r. – de seniori), și din fericire pentru noi, a acceptat să vină la noi. Îi urez să aibă cât mai mult succes și ceea ce ne propunem noi, în obiectivele pe care le avem noi, acelea de a câștiga campionatul, să reușească. Așa cum eu l-am ajutat pe el în juniorat așa și el acum să fie cel care doboară recordul meu, acela de campion al Universității Craiova, ultimul”, a declarat Sorin Cârțu în cadrul conferinței de prezentare a lui Mirel Rădoi.

„Sunt puţin emoţionat. Mă bucur să fiu la acest eveniment, pentru mine unul fericit. Nu veţi auzi cuvinte măreţe de la mine, sunt venit să muncesc şi să rezolvăm problemele care sunt. Dacă nu ar fi fost probleme, n-aş fi fost în faţa dumneavoastră. Aş vrea să încep prin a-i mulţumi lui Laszlo Balint pentru ce a făcut. Nu vă voi arunca cuvinte măreţe, pentru că nu putem promite ceva ce nu putem avea în mână. Marile performanţe pot fi făcute doar luând fiecare meci în parte, iar primul e meciul de joi. Pot spune că e un vis îndeplinit, v-am spus la un moment dat că într-o zi voi fi antrenorul Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Condiţiile au fost altele la începutul sezonului. Acum sunt acceptate şi de o parte, şi de cealaltă. Încep să-mi fac de aici cartea de vizită.

Nu sunt de acord ca eu, antrenor, să aduc jucătorii. Se pot ivi probleme. Va trebui ca lucrurile să fie foarte clare: ambele părţi să fie de acord cu aducerea jucătorului. Acel jucător poate fi de oriunde, dacă se încadrează la calităţile pe care le cerem noi pe acea poziţie.

Vînă şi Nistor vor fi în programul echipei, vor reveni. Vreau să am toţi jucătorii la dispoziţie şi, în funcţie de antrenamente, vom decide. Dar da, se vor întoarce la antrenamente.

E prematur să vorbim despre obiective măreţe. Cred că cel mai important e să ne calificăm joi, apoi calificarea în play-off. Nu mă veţi auzi că vin să spun că voi câştiga campionatul, pentru că nu pot garanta aşa ceva. Nu veţi auzi de la mine aşa ceva, pentru că nu pot promite ceva ce e virtual, nu e palpabil”, a spus Rădoi.

Politica