luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. 56 de pompieri, avansați în grad

56 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” au fost avansați în grad la termen, potrivit unui comunicat al ISU.

”Astăzi, 1 august a.c., în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie, au avut loc ceremoniile militare prilejuite de înaintarea în grad la termen pentru 56 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi.

Inspectorul șef al ISU Mehedinţi, colonelul Florentin Dragomir, a condus ceremonia militară organizată în cadrul detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin și a înmânat noile grade unui număr de 29 de pompieri mehedințeni”, se arată în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform Ordinului Inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi, trei ofițeri au fost avansați în grad, unul în gradul de maior și doi în gradul de locotenent.

Dintre cei 26 de subofițeri, șase au primit gradul de plutonier adjutant şef, nouă gradul de plutonier adjutant, cinci gradul de plutonier major și șase gradul de plutonier.

”Inspectorul şef le-a mulțumit pompierilor pentru devotamentul și implicarea de care dau dovadă pe timpul misiunilor și le-a urat succes în desfășurarea activității”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, trei pompieri mehedințeni și-au încheiat astăzi carierele de salvatori în aplauzele colegilor.

Plt. adj. șef Istodor Vasile, plt. adj. șef Drăgoi Nicușor și plt. adj. șef Pădurețu Armand Paul din cadrul Detașamentul Drobeta Turnu Severin și-au luat rămas bun de la colegii de armă, după o lungă activitate depusă în slujba țării.

”Inspectorul șef le-a mulțumit pentru eforturile depuse în slujba semenilor și le-a transmis pensie lungă și liniștită.

Și noi îi felicităm pe colegii noștri, și, celor aflaţi la finalul carierei militare, le dorim multă sănătate și clipe cu bucurii!”, se mai arată în comunicatul ISU ”Drobeta” al județului Mehedinţi.             

Politica