miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Modelele de la Victoria’s Secret, ademenite de pedofilul Epstein: „Îmi atingea fundul”

Existat o conexiune între fondatorul celebrei companii, Les Wexner, și influentul om de afaceri acuzat de trafic sexual, Jeffrey Epstein.  În spatele strălucirii, frumuseții și eleganței promovate de faimosul brand se pare că drumul a fost pavat cu anumite secrete întunecate.

Un nou documentar dezvăluie faptul că fondatorul companiei și pedofilul Jeffrey Epstein au fost prieteni apropiați timp de 20 de ani, locuind pe aceeași moșie, scrie The Sun, potrivit click.ro. Dar cele mai șocante sunt afirmațiile potrivit cărora Epstein, care s-a spânzurat în urmă cu trei ani în timp ce aștepta să fie judecat pentru mai multe infracțiuni sexuale, s-a folosit de relația sa cu firma de lenjerie pentru a achiziționa modele tinere.

Foștii directori de la firmă afirmă susțin că Wexner era conștient de abuzul de poziție al prietenului său, dar șeful celebrei firme de lenjerie intimă neagă aceste acuzații, susținând că nu știa de activitățile infracționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cum ademenea pedofilul Epstein modele care visau să ajungă la Victoria’s Secret

Documentarul se numește „Victoria’s Secret: Angels and Demons”. Producția are trei parți, în cadrul cărora foste modele povestesc cum s-au întâmplat „lucrurile rele” în spatele cortinei de pe podiumul de prezentare. Toată lumea ar fi închis ochii deoarece se câștiga foarte mulți bani.

Modelele „nu mâncau” pentru că erau încurajate să fie „imposibil” de subțiri, iar fotografiile au fost îmbunătățite atunci când fetele nu erau suficient de slabe conform cerințelor companiei, susține sursa citată. Între toate aceste povești, cea mai dăunătoare pentru companie ar putea să o reprezinte legăutra strânsă dintre patronul său și Epstein, scrie The Sun.

Epstein a devenit cel mai de încredere om cu bani al magnatului vestimentar, Wexner descriindu-l ca fiind „foarte inteligent, cu o combinație de judecată excelentă și standarde neobișnuit de ridicate”. De asemenea, el este întotdeauna cel mai loial prieten.” Se pare că cei doi au fost atât de aproapiați încât Wexner i-a vândut lui Epstein avionul său privat la un preț avantajos, cât și casa din Manhattan.

Avionul avea să fie ulterior poreclit Lolita Express pentru că a fost folosit pentru a face trafic cu fete tinere în SUA.

Povestea unui fotomodel de la Victoria’s Secret. „Îmi atingea fundul”

Alicia Arden, model de lenjerie intimă și actriță care a apărut în Baywatch, a fost ademenită la un hotel din Santa Monica, pentru a-l întâlni pe Epstein, în 1997. Acesta i-ar fi spus că lucrează pentru Victoria’s Secret ca să o convingă să vină.

Dar în timpul întâlnirii de afaceri, el i-a cerut să se dezbrace de lenjeria intimă, i-a dat 100 de dolari și a recurs la gesturi obsene. „Îmi atingea fundul”, ar fi declarat Alicia, conform sursei citate. Ea a depus o plângere la poliție, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva lui Epstein. „Îmi amintesc că eram pe platourile de filmare și o fată spunea «Mi se cere să merg să-l văd pe Jeffrey Epstein pentru Victoria’s Secret»”, a povestit Frederique van der Wal, un vechi model Victoria’s Secret.

Nu doar că fetele mergeau la audiție pentru omul de afaceri, dar se pare că unele dintre ele erau aduse cu alt scop în SUA, sub paravanul etichei de modele. Multe alte secrete pot ieși la iveală în documentarul „Victoria’s Secret: Angels and Demons”.

Epstein s-a sinucis în 2019 în celula sa din penitenciarul din Manhattan, SUA. Miliardarul fusese arestat pentru exploatare sexuală şi grup infracțional în vederea exploatării sexuale a unor minore. Acesta risca 45 de ani de închisoare.

Foto: peroz

Politica