duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ricardo Grigore e ca și transferat la FCU Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit că transferul lui Ricardo Grigore de la Dinamo este rezolvat în proporție de 99,9%. Pentru acestă mutare, oltenii le vor da bucureștenilor între 50.000 și 100.000 de euro: „„Eu zic că, în acest moment, lucrurile sunt rezolvate 99.9%. A fost o chestie legată de un eventual transfer, de procente. Nu e o sumă foarte mare, nu am acordul să spun, dar e o sumă conformă cu vremurile pe care le trăim. Sub 100.000 de euro. Mai avem doi-trei jucători care pot ajunge la noi, dar lucrurile nu sunt clare”, a declarat Adrian Mititelu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fotbalistul a confirmat la rândul lui mutarea la FCU. Acesta urmează să înceapă antrenamentele sub comanda lui Croitoru, în ce mai scurt timp: „„Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înțeles”, a confirmat Ricardo pentru GSP.ro.

FCU Craiova a făcut mai multe transferuri în această vară. Adrian Mititelu i-a adus în Bănie pe portarul Ionuț Gurau, fundașul Andre Duarte, mijlocașul Croitoru Jr, dar și pe atacantul Yassine Bahassa. Pe lângă aceștia, oltenii i-au putut legitima pe Enache și Cițu, jucători care se antrenau cu alb-albaștrii încă din iarnă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Instagram

Politica