vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDOE/ Furtuna a făcut prăpăd în Vâlcea: Acoperișuri smulse, arbori căzuți și inundații

Furtuna a făcut ravagii la Râmnicu Vâlcea, luni după-amiază. A fost cod roșu de vreme instabilă, iar vântul a smuls acoperișurile mai multor clădiri și a pus la pământ mai mulți copaci. Străzile s-au umplut de apă, deși totul a durat mai puțin de o oră. Au fost afectate și câteva localități din jurul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, pe străzile Calea lui Traian și Aleea Bradului au căzut copaci pe partea carosabilă, dar și pe mașini. Pe strada Ioana Radu, un pom a căzut peste o casă.

La o grădiniță din cartierul Ostroveni vântul puternic a smuls o porțiune din acoperișul de tablă și a rupt firele de electricitate. Bucăți de acoperiș de la un bloc din zonă au ajuns pe partea carosabilă și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a le îndepărta, scrie impact.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cantitățile de apă căzute în timpul furtunii au depășit 50-60 de litri pe metrul pătrat, potrivit meteorologilor. A fost suficient cât să fie inundate străzile și canalizarea să nu mai facă față. Imaginile surprinse de localnici și publicate pe rețelele sociale arată efectele furtunii care a durat mai puțin de o oră.

Foto: captură video

Politica