Mihai Leu, implicat într-un accident la un raliu. Doi copii, răniți

Pilotul Mihai Leu a intrat cu mașina de raliu pe care o conducea într-un gard în timpul unei curse la Târgu Mureș din cadrul Campionatul Naţional de Super Rally. Doi copii au fost răniți în urma evenimentului. Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal din municipiul Târgu Mureş.

Mihai Leu le-a oferit celor doi micuţi, care sunt fraţi, trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş, notează news.ro.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform unei informări a FRAS, cei doi copii, fraţi, aflaţi alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie „de scurte îngrijiri medicale”, însă nu a fost nevoie de transportarea lor de urgenţă la spital şi nici de internare.

„Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu şi Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situaţia din clasament nu mai putea fi schimbată”, mai scrie FRAS.

Pe ultima manşă a etapei a doua din Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 pe care îl pilota şi a lovit un gard de protecţie.

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv anunţă că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Foto: Facebook/Craciun Sorin

Populare

Recomandări

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 20.20 - O nouă avertizare a fost...

Un român a creat panică într-un oraș din Italia. I-a dat fiului să se joace cu o grenadă

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate...

Căutat de polițiști, după ce a fost la un pas să omoare un om

Polițiștii îl caută pe atacator: „Să nu intervină și...