vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucenicii electricieni au grijă de bugetul lor, datorită atelierelor desfășurate de Fundația The Duke of Edinburgh, cu sprijinul Adrem și EnergoBit

Vacanța de vară se apropie, iar Ucenicii Electricieni vor fi mai atenți la buzunarul lor. Prin parteneriatul Distribuție Oltenia cu Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award România asigurat de partenerii noștri tradiționali Adrem și EnergoBit, oferim celor aproape 300 de viitori profesioniști în energie șansa de a privi domeniul financiar din perspectiva experților.

Cât sunt de independent financiar?

Colaborarea dintre Distribuție Oltenia, ADREM[i] și EnergoBit[ii] a adus în liceele Ucenic Electrician experți financiari, într-o perioadă în care atenția la bugetul personal face diferența între un trai modest și unul decent. Cu sprijinul Fundației The Duke of Edinburgh, ucenicii noștri pleacă în vacanță cu noțiuni elementare despre valoarea banului, importanța independenței financiare și tips&tricks despre cum să fii mai chibzuit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Misiunea noastră este de a forma tinerii atât în sectorul în care activăm, însă ne dorim ca ei să fie pregătiți și pe plan personal pentru viața de adult. Pentru că provocările vin atunci când ne dorim mai puțin, este foarte important să fim pregătiți cu noțiuni elementare din toate domeniile, mai ales cel financiar. Să fii conștient de valoarea banului încă de la începutul carierei este un atu pe care noi îl oferim elevilor noștri atât prin bursele plătite, cât și prin salariul în cadrul internship-ului plătit, alături de alte abilități pe care încercăm să le formăm alături de partenerii noștri.”, Eugen Butoarcă, CEO Distribuție Oltenia.

După 30 de ani de antreprenoriat pot spune că nu e niciodată prea devreme să-ți începi educația financiară. Cu cât investim mai devreme în dezvoltarea acestrei abilități, cu atât mai repede vom vedea în societate schimbări. Consumul inteligent și responsabil al resurselor ține de mentalitate, iar educație financiară are marele rol de a ne forma pe acest drum. Mă bucur să le putem oferi elevilor din liceele Ucenic Electrician acces la o educație modernă, în pas cu vremurile, pentru că educația financiară le va fi indispensabilă pe viitor, atât în viața profesională cât și cea personală.”, Corneliu Bodea, CEO ADREM.

„Cu siguranță toți suntem preocupați de viitor, de bunăstarea noastră și a oamenilor dragi din jurul nostru. Astăzi, mai mult ca oricând, orice tânăr are nevoie și de cunoștințe financiare de bază pentru a înțelege cum funcționează societatea și cum poate lua cele mai bune decizii pentru viitorul său. Ne bucurăm să putem spijini tinerii și de această dată, contribuind la temelia educației care-i va ajuta să devină adulții responsabili de mâine.

Prin informare și instruire sigur vor reuși să își dezvolte abilitățile și încrederea necesare pentru a deveni mai conștienți de oportunitățile existente și pentru a face mereu alegeri informate.” Florin POP, Director General EnergoBit

„Programul Award a transformat milioane de vieți din întreaga lume și, în ultimii 10 ani, mii de vieți ale tinerilor din România. Cu fiecare parteneriat și colaborare încheiată ne creștem determinarea de a face programul Award accesibil cât mai multor tineri din România.

Provocările pe care tinerii le întâmpină, se schimbă, de la generație la generație, însă parcursul lor de dezvoltare este același. Este extraordinar că am putut aduce în pregătirea pentru o viață independentă a tinerilor din proiectul „Ucenic Electrician” o nouă latură a educației și anume cea financiară. Întreaga percepție despre bani pleacă din copilărie și ne va influența deciziile financiare pe tot parcursul vieții. Prin atelierele de educatie financiară, împreuna cu BCR – Școala de bani, am adus mai aproape de tineri concepte și termeni financiari care vor contribui la deciziile financiare de pe tot parcursul vieții lor.” Mihaela Mariș, Vicepreședinte, Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award Romania

Alte surprize pentru Ucenicii Electricieni în vacanța de vară

Pentru că miroase a vacanță și pentru că rezultatele unui an de muncă sunt mult mai satisfăcătoare dacă anul școlar se încheie cu o tabără de aventură am pregătit o surpriză. Partenerii noștri de la Fundația The Duke of Edinburgh le oferă celor mai activi 30 de Ucenici Electrician, dar și coordonatorilor din fiecare liceu posibilitatea de a experimenta lucruri noi: drumeții, jocuri de echipă, etc. Mai mult, coordonatorii programului vor obține o calificare în plus: calitatea de evaluator/ supraveghetor sub egida The Duke of Edinburgh’s International Award.

Alături de partenerii noștri asigurăm activități menite să le ofere celor 300 de Ucenici succesul deplin în viitoarea carieră aleasă. Pentru mai multe detalii despre proiectul Ucenic Electrician accesați: https://ucenicelectrician.ro/.

Divizia Oameni și Brand


Politica