miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/ Activități de prevenire a consumului de droguri în județul Gorj

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii din Rovinari, Bumbești-Jiu și Motru, IJJ Gorj și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj au desfășurat activități informative, cu scopul prevenirii consumului de substanțe psihoactive.

Prima activitate a fost desfășurată în orașul Bumbești-Jiu, în weekend, cu ocazia manifestărilor cultural-artistice organizate pentru sărbătorirea zilelor orașului, locație unde polițiștii au purtat discuții cu grupuri de tineri, în vederea conștientizării efectelor nocive ale consumului de substanțe psihoactive.

Activitățile de prevenire au continuat și în comuna Turcinești, la Sărbătoarea Cireșului, dar și în municipiul Motru, orașul Rovinari și localitățile rurale arondate acestora, iar în cadrul acțiunilor desfășurate, a fost evidențiat faptul că, atât consumul de droguri, cât și consumul de alcoolul, au în comun mai multe efecte dăunătoare asupra sănătăţii și calității vieții umane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Discuții informativ-prevenite au fost purtate și cu părinții minorilor, cu scopul ca aceștia să-și cunoască rolul important în preîntâmpinarea consumului de droguri sau alcool a minorilor. Menționăm faptul că astfel de activități vor continua și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina implicarea minorilor în astfel de fapte”, a transmis IPJ Gorj.

Politica