vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu jr. preconizează o singură echipă în Craiova: „Exclud varianta fuziunii!”

Patronul celor de la FCU Craiova a vorbit la „Prietenii lui Ovidiu” despre rivalitatea cu CSU Craiova, dar și despre planurile pe care le are echipa pe care o conduce pentru sezonul următor.

Adrian Mititelu jr. a explicat care sunt motivele pentru care Rotaru a reușit să strângă mai mult public decât FCU Craiova: „De când lumea și pământul la Craiova suporterii au venit doar la rezultat. Galeria a fost acolo, dar lumea vine doar când echipa merge. Dar de ce nu facem și-un exercițiu de imaginație. CSU ar fi dezafiliată și-ar reveni în Liga 1 după zece ani. Câți suporteri ar mai avea? După ce-am stat prin tribunale și procese, am lipsit zece ani din Liga 1, e normal să-ți pierzi din public. Noi am fost dispăruți ani de zile, mai lipsea doar să fim îngropați. E normal ca cei de la CSU să aibă un public când au Cupa României și s-au bătut la campionat. Și-au câștigat un public și lumea a văzut la ei meciuri mai tari, meciuri cu miză. Însă, pe viitor, lucrurile vor fi în favoarea noastră!”

Conducătorul celor de la FCU consideră că adevărata Universitatea Craiova îi aparține, dar a explicat de ce nu poate purta numele istoric: „Știți foarte bine de ce ei se numesc Universitatea Craiova. Pentru că au făcut un contract de asociere cu Clubul Sportiv Republica al lui Badea, cu firma lui Rotaru și cu Universitatea din Craiova. Dacă mâine se ceartă Badea cu Rotaru și eu mă împac cu el, fac un contract de asociere și eu sunt Universitatea. Cam aceasta este logica! Vreau să vă mai întreb ceva. De ce m-a pus pe mine TAS să plătesc datorii de 450.000 de euro din 2009 și 2010 la australieni dacă nu sunt echipa continuatoare?! Ei de unde au izvorât? Sunt înființați în 2013”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia dacă poate fi îngropată securea războiului identitar din Bănie, iar orașul ar putea avea o singură echipă, Adrian Mititelu jr. întrevede o singură variantă și nu ia în calcul fuziunea: „Sunt orgoliile prea mari, e un rău prea mare făcut din partea celor de la CSU. Nu doar pe plan fotbalistic, ci și din punctul de vedere al familiei mele. Totul a fost din cauza unui singur om. Nu pot să uit și să șterg cu buretele. Dumnezeu există, într-o zi se va face dreptate și va fi o singură echipă în Craiova. Nu știu cum va fi, dar va fi o singură echipă, a noastră! Cum să ne unim cu ei? Cum vedeți această fuziune? Noi, după atâția bani băgați, orgolii și suferință, e greu să cedăm. Nu văd cum să fie posibilă această fuziune. Exclus această variantă”.

Patronul FCU Craiova le promite suporterilor o campanie solidă de achiziții, după ce interdicția la transferuri va fi ridicată, imediat ce se va face plata datoriei către jucătorii australieni: „Odată cu achitarea datoriei ni se ridică interdicția transferurilor. Mergem înainte cu speranțe mari pentru sezonul care vine. Mai mult de patru jucători nu ne trebuie: doi fundași centrali, un atacant și o extremă. Cam așa am în plan. N-am pus ochii pe nimeni, n-am stat să mă gândesc”.

Politica