luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Primar, jefuit de 100.000 euro. Banii erau în locuință

Primarul comunei mehedințene Dîrvari, Ionut Gîrgă, a fost jefuit noaptea trecută, în timp ce acesta era plecat la un botez. Hoții au intrat în casă, de unde au sustras suma de 100.000 euro.

În momentul jafului, se aflau în casă doar cei doi copii ai edilului mehedințean. Minorii le-au spus, ulterior, părinților că nu ar fi auzit nimic suspect în timpul nopții, scrie actualmehedinti.ro

Când primarul și soția sa s-au întors de la botez, ar fi găsit camera, în care țineau banii, răvășită. Acela a fost momentul în care cei doi și-au dat seama că banii lipsesc. Edilul a alertat, imediat, poliția, care s-a deplasat la locuința sa, pentru cercetări. Oamenii legii încearcă să îi descopere pe făptași și să recupereze prejudiciul

Policlinica Buna Vestire Craiova

Localnicii povestesc că familia edilului are câteva afaceri: deține un magazin și, totodată, are în arendă mai multe terenuri agricole și deține utilaje agricole.

Contactat de mass-media pentru a comenta subiectul, primarul Ionuț Gîrgă nu a dorit să ofere niciun punct de vedere. La apariția presei, edilul a fugit. Soția sa, în schimb, susține că bărbatul este bulversat după cele petrecute.

Politica