Gorj. Un tânăr a fost reținut după ce a încercat să recupereze banii pierduți la jocuri de noroc

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Bâlteni, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată după ce a vrut să sustragă o sumă de bani pierdută la o sală de jocuri, amenințând chiar administratorul societății.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 9 mai a.c., tânărul, însoțit de doi bărbați, de 25 și 32 de ani, din orașul Rovinari, respectiv comuna Bâlteni, s-ar fi deplasat la o sală de jocuri de noroc, din comuna Bâlteni, cu scopul de a recupera o sumă de bani, pierdută anterior la aparatele de tip slothmachine, din incinta societății. Astfel, prin amenințarea cu un obiect contondent, bărbatul ar fi încercat recuperarea sumei de bani de la administratorul societății, însă, nu a reușit, părăsind localul public împreună cu cei doi bărbați. Ulterior, cei trei au fost identificați de polițiști”, informează IPJ Gorj.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Drogați la volan, pe străzile din Craiova

Polițiștii doljeni continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație...

Trei adolescenți, arestați după ce au mâncat o lebădă și i-au furat puii

Trei adolescenți au fost arestați după ce au ucis...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...