Medicii din cadrul SJU Târgu Jiu au fost premiați pentru contribuția în lupta cu pandemia de Covid-19

Colectivul de medici al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit, din partea Colegiului Medicilor din România, o diplomă de recunoștință pentru contribuția și implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de Covid-19.

Diploma, semnată de prof. univ. Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, i-a fost înmânată managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu de către dr. Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj.

Domnul doctor Coriu a ținut să nominalizeze câteva spitale cu rezultate deosebite în perioada pandemiei, printre acestea numărându-se și Spitalul Județean Târgu-Jiu. Pentru noi a fost o mândrie. Mesajul transmis de președintele Colegiului Medicilor este important, iar medicii de la Târgu-Jiu merită respect și considerație! Domnul doctor Coriu a ținut să felicite în mod deosebit medicii de la ATI și Boli Infecțioase, Medicină Internă și Cardiologie pentru modul în care au tratat pacienții”, a spus dr. Ana Băleanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sfârșitul lunii martie, la București a avut loc Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România, ediția 2022, iar în cadrul ceremoniei „Medicul Român pentru România” au fost anunțate și unitățile medicale care au primit aceste diplome.

Populare

Recomandări

Minoră din Olt, dispărută de Ziua Copilului

Update:În urma activităților de căutare, minora a fost identificată...

Accident cu o căruță, în Olt. Două persoane la spital

Un bărbat de 32 de ani și o tânără...

Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma...

Marius Licuț, craioveanul campion la skandenberg, calificat la European

Marius Licuț, craioveanul cunoscut și pentru talentul la detailing...