Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova. Fetiță de un an, salvată de doi polițiști!

Publicat

pe

O fetiță de numai un an a fost salvată de polițiștii craioveni. Este vorba despre Ilinca Gheorghe şi Genoiu Robert. ,,Doresc să le transmit mulţumiri domnilor agenţi Ilinca Gheorghe şi Genoiu Robert pentru că au dat dovadă de curaj şi profesionalism şi pentru că datorită dumnealor fetiţa mea este bine!” – este mesajul transmis de un bărbat conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Polițiștii au observat pe strada Calea Bucuresti un bărbat speriat și cu un copil în braţe. Aceștia au oprit și au constatat că fetiţa, în vâstă de 1 an, este inconştientă.

„Colegii nostri, Ilinca Gheorghe şi Genoiu Robert, poliţişti în cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe strada Calea Bucuresti, din Craiova, un bărbat vizibil speriat, cu un copil în braţe. Poliţiştii au oprit autospeciala de poliţie şi au constatat că fetiţa, în vâstă de 1 an, este inconştientă.

Imediat, colegii noştri au realizat gravitatea situaţiei şi ştiind că orice clipă contează au început manevrele de resuscitare. După aproximativ 5 minute, observând că fetiţa a început să respire, colegii noştri au transportat-o cu autospeciala de poliţie la cel mai apropiat spital, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.

Ulterior, colegii nostri i-au transportat pe fetiţă şi tatăl acesteia la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost internată pentru efectuarea mai multor investigaţii medicale”, potrivit IPJ Dolj.

Acum fetiţa a ajuns acasă şi are o stare de sănătate bună. ,,A fost o provocare pentru noi, cu mari emoţii şi mai ales temeri. Ne bucurăm că am putut ajuta!” au menţionat colegii noştri.

„Îi felicităm şi noi pe Gheorghe şi Robert pentru curajul şi capacitatea de reacţie promptă într-o situatie deosebită pentru salvarea unei vieţi!”- au mai transmis aceștia.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.