vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii mehedințeni  vor fi în misiune de Zilele Severinului

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DROBETA” al Judeţului Mehedinţi se vor afla în misiune, în acest weekend, pe timpul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Severinului 2022 şi Sărbătorii Liliacului de la Ponoarele.

„Pentru asigurarea unui climat de siguranţă în rândul cetăţenilor, opt echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin şi Gărzii de Intervenție Baia de Aramă vor fi prezente pe durata manifestărilor cultural-artistice prilejuite de „Zilele Severinului 2022” şi “Sărbătoarea Liliacului de la Ponoarele”, în vederea optimizării timpului de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă”, informează ISU Mehedinți.

Pompierii mehedințeni se vor afla în două locații din municipiul Drobeta Turnu Severin unde se așteaptă o afluență de persoane, respectiv zona scenei amplasate pe strada I.C. Brătianu și parcarea centrului comercial din zona Aluniș, pentru a asigura un răspuns prompt în situația producerii unor evenimente negative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, echipaje operative de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Aramă vor fi prezente în zona scenei din localitatea Ponoarele.

De asemenea, în perioada premergătoare desfăşurării acestor misiuni, cadrele Inspecţiei de Prevenire au efectuat activităţi de îndrumare şi control privind respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la amenajările temporare în aer liber cu afluenţă de persoane, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, să verifice și unităţile turistice din localitatea Ponoarele.

Politica