vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean beat și fără permis conducea o mașină prin Bechet!

Un bărbat din Bechet a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a avea permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cursul zilei de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au depistat un bărbat de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 54 A, în orașul Bechet.

Întrucât acesta prezenta halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Politica