luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Călinoiu, fostul șef al CJ Gorj, în arest 24 de ore

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, iar polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu a declarat organelor de cercetare penală tot ceea ce cunoștea cu privire la modalitatea de evaluare a ofertelor privind achiziția publică, având ca obiect ,,Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea județului Gorj”, în perioada 2015-2019, prin prisma propunerilor tehnice, ce au avut influență în propunerea financiară și desemnarea câștigătoare a ofertei depuse de o asociere de societăți comerciale, aspecte esențiale cauzei”, informează IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului. Călinoiu a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj timp de trei mandate, din 2004 până în 2016.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica