miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Echipa de robotică Tea Borgs pleacă în SUA cu ajutorul Primăriei Târgu Jiu

Echipa de robotică a Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu a reuşit să obţină cel mai bun scor la nivel naţional şi unul dintre cele mai bune din lume, astfel că a fost declarată campioana României în anul 2022. În urma a trei jocuri câștigate în semifinală și a două câștigate in finala, Tea_Borgs a ocupat locul 1 find premiată cu distincția „𝗪𝗜𝗡𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗔𝗟𝗟𝗜𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗖𝗔𝗣𝗧𝗔𝗜𝗡” ce permite calificarea la etapa internațională de robotică din 17-26 aprilie, Houston, Statele Unite ale Americii.

Totuși, tinerii campioni aveau nevoie de susținere financiară pentru a ajunge în SUA. Astfel, autoritățile locale au decis că este cazul să se implice. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că Tea Borgs va beneficia de tot sprijinul necesar.

Echipa de robotică pleacă în SUA cu ajutorul Primăriei Municipiului Târgu Jiu! Mereu am sprijinit performanța, mai ales în educație!Tea Borgs are rezultate remarcabile și merită pe deplin sprijinul municipalității. De aceea am alocat sumele necesare încă de miercuri pentru ca echipa să se poată deplasa în America.Vom interveni de fiecare dată pentru a sprijini tinerii cu astfel de rezultate pentru că ei reprezintă, în primul rând, municipiul Târgu Jiu și avem datoria de a le fi alături”, a declarat Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica