vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elena Udrea, pe lista persoanelor date în urmărire de Poliția Română

Update/Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria. Urmează să fie predată autorităților române.

Polițiștii nu au găsit-o acasă pe Elena Udrea, la casa din Corbeanca, unde s-au deplasat în cursul zilei de joi pentru a pune în executare sentința Înaltei Curți de condamnare la închisoare în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea persoane urmărite. Ea este încadrată de alți trei fugari: Badea Abel, condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației, Bratu Gheorghe Constantin, condamnat pentru furt, și Filip Cosmin Titu, condamnat pentru furt din locuințe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, au început procedurile de dare în urmărire internațională.

Se pare că, Udrea ar fi ieșit prin țară prin vama Giurgiu, joi dimineața, înainte de condamnare, scrie g4media.ro

Elena Udrea a fost condamnată definitiv joi la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.  Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Udrea trebuie să plătească aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism şi să achite 600.000 euro către martorul Corin Boian şi 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean. În plus, instanţa a dispus confiscarea în folosul statului de la Udrea a sumelor de 695.367 lei şi 296.076 lei.

Politica