duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sediul Poliției Segarcea intră în reabilitare

Sediul Poliției din Segarcea va intra într-un proces de reabilitare, după ce proiectul a fost aprobat în ședința de joi a Consiliului Județean (CJ) Dolj. Costul lucrărilor care vizează edificiul depășesc 4 milioane de lei, iar scopul acestor lucrări îl reprezintă creșterea rezistenței, stabilității și scăderea emisiilor de carbon.

„Se aprobă valoarea maximă eligibilă a proiectului „Reabilitarea și modernizarea clădirii publice în care se află sediul Poliției orașului Segarcea și al Secției 13 Poliție Rurală Segarcea (structura de investigații criminale), situată în str. Unirii, nr. 113, Segarcea, județul Dolj, în vederea creșterii rezistenței și stabilității acesteia și a scăderii emisiilor de carbon”, în cuantum de 4.218.940,96 lei”, conform proiectului CJ, care menționează și principalele obiective ale proiectului de reabilitare.

„Termoizolarea elementelor de anvelopă verticale opace – izolare termică la exterior cu termosistem de fațadă vată minerală bazaltică 15 cm grosime și protecție prin aplicarea tencuielii exterioare. La aplicarea termosistemului se va acorda o atenție deosebită diminuării efectului punților termice. Creșterea rezistenței termice a planșeului peste subsol în zona neîncălzită – prin montarea unui strat de termoizolație polistiren extrudat 15 cm grosime pe intradosul plăcii peste subsol, protejarea termoizolației cu tencuială rezistentă la umiditate (soluții de aerisire a subsolului). C3 Creșterea rezistenței termice a planșeului peste ultimul nivel. Este necesară repararea sau înlocuirea șarpantei pentru a susține noua învelitoare. Se va aplica un strat termoizolator de 30 cm vată minerală la nivelul planșeului peste ultimul nivel (etaj 3 și 2) spre podul neîncălzit. Se izolează și terasa de la ultimul nivel cu 20 cm, iar consola peste zona de acces cu 30 cm izolație din vată minerală. Înlocuirea tâmplăriilor actuale și pereților vitrați cu tâmplărie termoizolantă eficientă energetic, vitraj triplu, gaz inert, profil eficient energetic”, conform proiectului CJ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica