joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Protest la ISJ Olt

Aproximativ 40 de persoane s-au adunat joi în fața Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt. Este vorba despre părinții mai multor elevi de la școala nr 3, unde de curând a avut loc un concurs pentru postul de director. Conform gazetaoltului.ro, protestatarii au solicitat examinarea mai multor înregistrări video din timpul concursului privind postul de director, mai exact din timpul probei de verificare a competențelor digitale. Oamenii au depus memorii la ISJ Olt și și-au arătat nemulțumirea, după ce au aflat că la școală va veni un alt director. În urma concursului pentru postul de director, profesoara Denisa Maican ar urma să fie numită pe postul de conducerea de la Școala nr. 3 Slatina, înlocuind-o pe profesoara de Limba și literatura Română, Cristina Nicu.

Adjunctul ISJ Olt, Victor Iacobescu, a precizat că este deschis dialogului și a mai cerut o altă întâlnire cu părinții, conform aceleiași surse.

„Suntem deschiși dialogului, vă așteptăm vineri să stăm de vorbă. Ședința de validare are loc astăzi, la ora 15.00. S-a dat răspuns tuturor memoriilor depuse. În ceea ce privește organizarea concursului, nu au fost probleme. Sunt cinci membri în comisie, reprezentantul ISJ, doi profesori din școală, un reprezentant al Consiliului Local sau profesor universitar, fiecare membru al comisiei își asumă nota. S-au făcut verificări. A fost un concurs, doamna Denisa Maican a avut o notă mai mare. De-a lungul fiecărui concurs au fost suspiciuni, cei care au pierdut au avut dubii. Noi analizăm toate zvonurile”, a spus Victor Iacobescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica