duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr prins fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate plină cu lemne furate

Un tânăr de 24 de ani din comuna Bistreț s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, noapte trecută, în timp ce conducea fără permis o autoutilitară neînmatriculată plină cu lemne furate.

Potrivit primelor informații transmise de reprezentanții IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Rast, în timp ce se aflau pe strada Portului, din comuna Bistreț, au oprit, noaptea trecută, pentru control o autoutilitară fără numere de înmatriculare.

La volanul autoutilitarei a fost legitimat un tânăr de 24 de ani, din localitate, acesta fiind împreună cu alți doi tineri, ambii din comuna Bistreț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În interiorul autoutilitarei a fost identificată cantitate de 0,864 mc material lemnos, esență plop, existând suspiciunea că a fost sustras din extravilanul localității Bistreț.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit faptul că, tânărul de 24 de ani, conducătorul auto, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara nu este înmatriculată.

Cantitatea de material lemnos a fost ridicată și predată reprezentantului Ocolului Silvic Segarcea.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fară permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și tăierea și sustragerea de material lemnos, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.

Politica