duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Dolj premiat de Ministerul Dezvoltării

Consiliul Județean (CJ) Dolj, a fost premiat de Ministerul Dezvoltării pentru bunele practici implementate în domeniul managementului calității. Alături de CJ, au fost premiate alte 11 instituții din administrația publică și locală. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Instrumente de sistematizare a legislației, de monitorizare și de evaluare în administrația publică” (cod SIPOCA 59), cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Domeniile pentru care au fost selectate bunele practici sunt: Managementul calității – instrument de îmbunătățire continuă. Servicii publice de calitate în context pandemic – mai aproape, mai rapid, mai bine! Management instituțional eficient – simplificare, eficiență și atractivitate. Administrație verde și dezvoltare durabilă. Șanse egale în contexte diferite și Implicarea cetățenilor în actul decizional. Îi felicităm, încă o dată, pe colegii noștri din Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judetean Arad, Consiliul Judetean Arges, Consiliul Județean Dolj, Consiliul Județean Ialomița, Consiliul Județean Neamț, Consiliul Judetean Teleorman, Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Primăria Municipiului Călărași, Primăria Municipiului Moinești și Primaria Municipiului Vaslui”, conform comunicatului Ministerului Dezvoltării.

Președintele CJ, Cosmin Vasile a vorbit despre proiectul de digitalizare, cel care a avut o pondere importanta în premierea de către Minister.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Proiectul nostru de digitalizare, denumit „Simplificarea Procedurilor de Eficientizare și Digitalizare”, a fost considerat un model de bună practică la capitolul „Servicii publice de calitate în context pandemic”. Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de  simplificarea   procedurilor administrației locale și reducerea birocrației pentru cetățeni. Acesta a însemnat atât simplificarea administrativă din perspectiva back-office, prin achiziția infrastructurii software și hardware, scanarea tuturor documentelor și instruirea personalului, cât și front-office, prin crearea posibilității depunerilor on-line și prin informarea cetățenilor”, a spus Cosmin Vasile.



Politica