luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rusia amenință Statele Unite: Transporturile de armament către Ucraina sunt „ținte legitime”

Armata rusă ar putea ataca livrările de armament ale Occidentului pentru Ucraina, a amenințat sâmbătă Moscova, spunând că aceste transporturi sunt ”ținte legitime”.

„Am avertizat Statele Unite că pomparea orchestrată de arme din mai multe țări nu este doar o mișcare periculoasă, ci și o mișcare care transformă aceste convoaie în ținte legitime”, a declarat ministrul adjunct de externe rus, Serghei Ryabkov, la televiziunea de stat.

El a afirmat că Moscova a avertizat „cu privire la consecințele transferului nechibzuit către Ucraina de arme precum sisteme portabile de apărare antiaeriană, sisteme de rachete antitanc și așa mai departe”, scrie hotnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ryabkov spune că Washingtonul nu a luat în serios avertismentele Moscovei și a adăugat că Rusia și SUA nu au desfășurat niciun „proces de negociere” cu privire la Ucraina.

Recent, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus că un atac al rușilor contra liniilor de aprovizionare aliate pentru Ucraina ar reprezenta „o escaladare periculoasă a războiului”.

Politica