marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hotelul din incinta Stadionului din Târgu Jiu a fost pus la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a luat decizia de a pune hotelul din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu la dispoziția refugiaților din Ucraina. Conflictul armat de la granița României continuă, în timp ce mii de oameni cer ajutorul după ce și-au părăsit țara.

A fost adoptată Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj nr.16, prin care s-a stabilit hotelul din incinta Stadionului Municipal Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuşi, nr.6A – locaţia pe teritoriul judeţului Gorj pentru cazarea cetăţenilor străini sau apatrizii aflaţi în situaţii deosebite, care provin din zona conflictului armat din Ucraina şi care nu solicită o formă de protecţie potrivit Legii nr.122/2006 privind azilul în România. Pentru a integra eficient eforturile de acordare a asistenţei umanitare persoanelor relocate din Ucraina, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului va funcţiona un grup de coordonare a acţiunilor societăţii civile, mediul privat, organizaţiilor naţionale, internaţionale şi instituţiilor guvernamentale“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Hotelul Stadionului dispune de 20 de camere şi este folosit pentru cazarea sportivilor. Arena a fost inaugurată în urmă cu patru ani şi a costat aproximativ 27 milioane de Euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica