joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o șansă pentru animalele din Gorj. Autoritățile pregătesc un târg de adopții

Autoritățile din județul Gorj vor să organizeze un târg de adopții, prin care să dea o nouă șansă animalelor abandonate. Evenimentul urmează să aibă loc în luna martie, în colaborare cu o asociație privată din Târgu Jiu. O serie de activități, în acest sens, ar urma să fie demarată de Direcția de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj alături de Asociația „Pro Animals” Târgu Jiu.

Am avut o colaborare foarte bună cu această asociație ce se ocupă de animalele fără stăpân din județul Gorj, și, împreună, dorim să facem o campanie la sfârșitul lunii martie prin care să explicăm oamenilor ce înseamnă sterilizarea animalelor. Totodată, vrem să facem un târg de adopție. Cred că nu s-a mai făcut niciodată așa ceva în județul Gorj. Cei care participă la acest târg vor avea posibilitatea să adopte un animal. Sperăm să reușim să facem acest târg și să le arătăm oamenilor că și animalele merită să aibă o șansă”, a transmis Luis Popa, directorul Direcției de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, conform sgorj.ro.

Nu există o cifră oficială a animalelor aflate în grija statului însă padocurile sunt ocupate la capacitate maximă, notează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica