vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a găsit soluția să ia titlul: transformă CSU Craiova în CFR Cluj!

Patronul clubului oltean amenință în fiecare an că se bate la titlu, dar pierde fiecare război. În sfârșit, Rotaru a descoperit tactica pentru a deveni campion.
Sunt cel puțin trei ani de când Mihai Rotaru comunică, la începutul de sezon, că se bate pentru campionat și cupă, și de cele mai multe ori se vede nevoit să se consoleze cu cel de-al doilea trofeu ca importanță, unde parcă s-a abonat. Însă cursa lungă, maratonul spre titlu s-a dovedit extrem de dificil pentru patronul CSU Craiova.
Rămas fără soluții, în ultima vreme a copiat de la campioană, adică de la CFR Cluj. A văzut că-i dă rateuri portarul, bazându-se sezoane la rând pe unul singur de certă valoare – cum era cazul lui Pigliacelli, a adus întăriri pe post Lazar și Denis Rusu. Copiind de la CFR, ce-i avea atunci pe Arlauskis și Bălgrădean, care se băteau pe postul de titular.
A remarcat faptul că nici un conducător nu a venit cu ideea sclipitoare care să-i aducă titlul, l-a adus pe conducătorul celor de la CFR Cluj, Marian Copilu, punându-i în cârcă „povara” ultimelor titluri de campion.
Iar acum vrea să ia și actorii principali, tot de la CFR Cluj. Astfel, potrivit Prosport, Rotaru a pus ochii pe fundașul central Mark Cestor și pe Rahid Bouhenna. Cei doi ar deveni liberi de contract în vară, însă oficialii olteni ar vrea să forțeze mutarea până la finalul perioadei de transferuri.
„Singura ofertă pe care o avem în acest moment este cea de la CFR Cluj de prelungire. Probabilitatea ca Mike Cestor să plece în acest moment este aproape nulă, adică va rămâne până în vară la CFR. Iar în vară va merge foarte probabil la o echipă din străinătate. Obiectivul meu și al lui Mike nu este să continuăm la o echipă din România”, a spus Mihai Joița, impresarul lui Mike Cestor, conform Fanatik.
„Atât timp cât ofertele vor fi convenabile pentru club, vor pleca jucători. Dacă nu, ne asumăm acest lucru. Pentru că atunci când vrea să transfere CFR, toate cluburile cer bani pe jucători, iar când au nevoie de jucători de la CFR vor să fie lăsați gratis, ori așa ceva este de nepermis. Vorbim de jucători din cadrul echipei campioane, cu care s-a câștigat campionatul. Dar sunt convins că se vor găsi soluții, pentru că sunt jucători de valoare. Deja suntem în discuții și era importantă și finalizarea acestui transfer”, a spus Balaj la Look Sport.

Politica