joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Sorin Coman fost repus pe funcția de șef al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră

Sorin Coman fost repus pe funcția de șef al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, după ce, anul trecut a fost reținut fiind acuzat că a protejat o grupare de traficanţi de ţigări. Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol.

”Cum poți distruge imaginea și cariera unui om? Simplu! În ultima zi din luna iunie a anului trecut, încă de la primele ore ale dimineții se făceau de zor percheziții la domiciliul polițistului de frontieră Sorin Coman, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, cât și la sediul instituției pe care acesta o conducea, căutându-se probe ce ar fi avut legătură cu traficul de țigări.

După 24 de ore de reținere, acesta este eliberat și plasat sub control judiciar și i se aplică o măsură drastică, suspendarea exercitării profesiei, practic acesta nu mai putea să vină la serviciu și să beneficieze de un salariu. Ulterior această măsură a fost contestată, acesta putând fi pus la dispoziția unității. După numai 7 luni, cauza este clasată, adică faptele nu au existat pentru infracțiunile de care acesta fusese acuzat, grup infracțional organizat și complicitate la contrabandă”, scrie pe pagina de Facebook a sindicatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”După clasarea cauzei, începând cu data de 10 februarie, Sorin Coman fost repus pe funcția de șef al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.”

Reamintim că, anul trecut, șeful Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Sorin Coman, a fost reţinut de procurorii DIICOT, el fiind acuzat că a protejat o grupare de traficanţi de ţigări, primind în schimb bani şi favoruri materiale. În acelaşi dosar au fost reţinute alte 16 persoane, printre care un alt poliţist de frontieră şi un agent de la SCCO Mehedinţi.

Politica