duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un bărbat a fost salvat după ce s-a rătăcit în pădure

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Căzănești, a fost salvat noaptea trecută, de salvamontiștii mehedințeni, pompieri, jandarmi și polițiști, la finalul unei intervenții care a durat mai multe ore, după ce victima anunțase la 112 că s-a rătăcit în pădure, în zona Văii Coșuștea.

Intervenția a fost una sub presiune pentru cele aproape 40 de forțe care au pornit căutările întrucât bărbatul a anunțat că nu știe unde se află și că este atacat de șacali, după care nu a mai putut fi contactat. Salvatorii au periat zona dintre satul Gavodarva și Valea Coșuștei în speranța că îl vor găsi înainte de a fi prea târziu și, din fericire, omul a fost descoperit în stare bună, fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale!

“Astfel de intervenții ne arată cât de important este să avem forțe de intervenții specializate, bine pregătite profesional și cu echipamente care să îi ajute în munca lor!Felicitări, Serviciul Salvamont Mehedinți din cadrul Direcției Geoparcul Platoul Mehedinți a Consiliului Județean Mehedinți și tuturor celor care au participat la intervenție!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica