marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Incendiu în comuna Podari. O casă a luat foc

UPDATE: Incendiul a fost lichidat.

”În urma incendiului au ars acoperișul casei de la care s-a produs incendiul pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunurile din interiorul casei (mobilier, materiale textile și electrocasnice) și la vecinătăți acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca acumulări de gaze”, a anunțat ISU Dolj.

O casă a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață, în Podari. Potrivit informațiilor, incendiu a izbucnit în urma unui explozii la centrala termică pe gaz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În acest moment se intervine cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială CBRN și un echipaj Saj, în comuna Podari, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în urma unui explozii la centrala termică pe gaz din locuința unei persoane”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

Potrivit acestora, la sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la o casă de locuit și la vecinătăți.

”În incendiu au fost surprinse două persoane în vârstă dintre care una imobilizată la pat. S-a acționat pentru scoaterea persoanelor din incendiu concomitent cu stingerea incendiului. Persoanele au fost scoase și la o primă evaluare prezintă arsuri de gradul II pe față și membre, conștiente și cooperante transportate la spital. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”, au mai spus reprezentanții ISU.

Politica