vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, în locul lui Reghe! De ce depinde mutarea!

Rezultatele mult sub așteptări, dar și scandalul permanent cu Anamaria Prodan, par să-i fi semnat sentința antrenorului CSU Craiova. Fostul selecționer e așteptat să preia frâiele formației oltene, încă de pe 3 ianuarie

CSU Craiova a avut un parcurs groaznic în acest sezon, mult sub așteptările patronului Mihai Rotaru. Doar locul 5, cu 32 de puncte acumulate, la 25 de puncte distanță față de liderul CFR Cluj, e considerat o catastrofă de către conducătorul suprem al clubului din Bănie, care nu acceptă mediocritatea în care a intrat proiectul său. De altfel, Rotaru declarase recent la DigiSport: „Orice eșec trebuie să fie baza unei construcții sănătoase, dar prefer să construiesc din play-off, nu din play-out”.

Nu doar rezultatele sunt cele care l-au nemulțumit pe patron, ci și faptul că, aflat în plin divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a devenit un personaj monden, cu dese apariții în media care nu au legătură cu fotbalul, ci mai degrabă cu viața sa amoroasă, legată în ultima vreme de Corina Caciuc.
Practic, nimic nu merge cum a plănuit Rotaru. Rezultatele mediocre, echipa lui Reghe a încheiat anul cu 7 meciuri la rând fără victorie, au dus la ratarea deja încă din decembrie a obiectivului pentru care se putea lupta până în aprilie – mai. Cum patronul clubului din Bănie nu se mulțumește cu jumătăți de măsură, cineva trebuie să plătească pentru lipsa performanței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cele mai multe cazuri, capul antrenorului este cel care cade în situații de acest gen. Imediat după deziluzia de la Mediaș, Reghe chiar s-a revoltat în fața reporterului care l-a întrebat dacă i se clatină scaunul: „Serios? E o întrebare prostească pe care mi-o puneți! Altă întrebare”, a spus Laurențiu Reghecampf, care a încheiat: „100% sunt sprijinit”.
Pe ce se bazează Reghe? În absența rezultatelor cel mai probabil pe clauza pe care o are în cazul unei rezilieri unilaterale a contractului, ce se ridică la 300.000 de euro. Cele două părți ar putea, totuși să ajungă la un acord, însă nicidecum pentru o despărțire amiabilă, ci pentru o sumă mai mică.
În cazul în care va bate palma cu Reghe, primul pe lista lui Rotaru este fostul selecționer Mirel Rădoi. Relația excelentă cu Mihai Rotaru, faptul că este oltean get-beget, apropierea de Sorin Cârțu, sunt argumentele pentru care la începutul lui 2022 l-am putea vedea pe Mirel Rădoi la cârma CSU Craiova.

Politica