duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Vasilică preia FCU Craiova după demiterea lui Trică

Eugen Trică și FCU Craiova au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării: „Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”, se arată pe pagina de Facebook oficială a oltenilor.

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.  Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit.  Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu este principala țină a lui Adrian Mititelu, care l-ar fi chemat deja la negocieri. Următorul pe sită este Eugen Neagoe, iar în ultimul moment a mai apărut o variantă, chiar din Liga 1. Conform gsp.ro, Andrei Prepeliță (36 de ani) este și el pe lista celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu și-l dorește pe fostul mijlocaș însă nu știe dacă-l poate determina să plece de la FC Argeș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Mititelu Jr. a explicat că nu vrea să se grăbească și că tatăl său se va implica mai mult în această situație.

„Deocamdată nu o să numim un antrenor, nu vreau să mă grăbesc, să treacă astea două meciuri până la pauza de iarnă. O să conducă echipa domnul Dan Vasilică și restul staff-ului care a rămas. Eu cred că Mutu nu trebuia schimbat. Eu personal nu am început nicio discuție cu un nou antrenor, fiindcă eu nu vreau să mă mai implic. De lucrurile astea se ocupă tatăl meu, chiar dacă e unde e, are interpuși”, a spus Mititelu Jr. la DigiSport.

Politica