luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Incendiu la o hală de producție din Olt

Update: Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. De asemenea au fost afectate echipamente și instalații tehnologice. Un echipaj va asigura măsurile de protecție pe timpul nopții. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită de o echipă formată de pompieri și polițiști, care vor executa cercetarea la fața locului în cursul zilei de mâine.

Update: Misiunea este de durată. Suprafața afectată este mare, iar până când nu este eliminat complet riscul de reizbucnire a incendiului, echipajele nu se retrag

Incendiul a fost localizat în limitele găsite ( circa 1000 metri pătrați ). Se lucrează pentru lichidare și acoperișului care este parțial prăbușit în interior. Intervenția se desfășoară cu dificultate

Policlinica Buna Vestire Craiova

Update: Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea. În acest moment acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție. Au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

Un incendiu a izbucnit duminică la o hală de producție din Valea Mare, județul Olt. Hala unde se produc diverse produse din carne a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii ISU Olt intervin pentru stingerea incendiului. Nu au fost înregistrate victime.

„Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD”, conform ISU Olt.

Politica