duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mandatele directorilor interimari ai TVR și Radio, prelungite prin OUG

Executivul a adoptat prin ordonanţă de urgenţă prelungirea mandatelor directorilor generali interimari de la Societatea Română de Televiziune – Ramona Săseanu – şi Societatea Română de Radiodifuziune – Liviu Popescu.

„A trebuit să intervenim iarăşi, pentru că Parlamentul se pare că a uitat, mai are şi alte lucruri de făcut în afară de moţiuni de cenzură. Dacă nu adoptam astăzi ordonanţă de urgenţă de prelungire a mandatelor directorilor generali la SRR şi SRTv, ar fi apărut probleme”, a afirmat premierul Florin Cîțu după ședința de Guvern, conform news.ro.

„Ştiţi foarte bine că am prelungit acum o lună, 30 de zile. Parlamentul, 30 de zile, nu a avut timp să rezolve problema, aşa că astăzi, iarăşi am luat o decizie, dar este ultima oară când Guvernul va mai prelungi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Parlamentul este acolo să-şi facă treaba, le cer parlamentarilor şi preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului să-şi facă treaba rapid, să corecteze această problemă, să lase orice alte lupte politice pentru că interesul românilor ar trebui să primeze”, a mai declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei Executivului. 

Camera Deputaţilor şi Senatul au votat în plenul reunit din 11 mai numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al TVR pentru o perioadă de şase luni, şi a lui Liviu Popescu în poziţia de director general interimar la Radio, tot pentru un interval de şase luni.

Sindicatul MediaSind contestă numirea de la TVR

Politica