vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe: „Mateiu și Bălașa sunt excluși din lot pentru meciul cu CFR Cluj!”

Astăzi, CSU Craiova va întâlni CFR Cluj în Cupă. Înainte de meci, Reghecampf a făcut curățenie de toamnă în lotul alb-albastru.
Știrea excluderii lui Mateiu și Bălașa din lotul CSU Craiova a explodat în media luni seară. La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, antrenorul Laurențiu Reghecampf a confirmat că i-a dat afară pe cei doi jucători, dar nu a vrut să divulge motivele: „Mateiu și Bălașa au fost excluși din lot pentru meciul cu CFR. Pentru motive pe care le-am transmis jucătorilor. Știu foarte bine ce au de făcut”.
Reghecampf a prefațat astfel jocul: „Sper ca băieții noștri să aibă altă atitudine, jucăm meci decisiv pentru a merge mai departe în Cupa României. Sper ca mâine seară să reușim să ne calificăm mai departe. Este un obiectiv pentru noi câștigarea Cupei României. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica. E un singur meci în care trebuie să te concentrezi. Trebuie să dai importanță mare. Nu este o revanșă după meciul de acum două zile, e un meci de Cupa României pe care îl tratăm cu seriozitate”.
Antrenorul oltenilor a insistat pe ideea că jucătorii adverși sunt extrem de valoroși: „Dan Petrescu are luxul de a avea nu două, ci trei echipe. Să fiți siguri că va fi o echipă competitivă pe teren. CFR e echipa campioană, cu foarte mulți jucători de valoare”.

Politica